Hodnocení NEUVĚŘITELNÝ HULK (2008) (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 31 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.3.2020
pita004 | 25.3.2020 21:56 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení se hodí k tomuto filmu a vysloveně nemám nic co bych mohl obalu vytknout. V mé sbírce se výjímá hezky.

Video  
Video ve skvělé kvalitě HD zabezpečuje ničím nerušené sledování filmů od začátku až do konce. Proto plný počet bodů.

Audio  
Tak ani gtady nemám co bych mohl vytknout. Skvělá audio kvalita umocňuje prožitek z celého filmu. Super.

Bonusy  
Bonusová výbava není vůbec špatná a doplňuje krásně právě shlédnutý film. A jsem za to rád a dávám plný počet bodů.

Verdikt
Skvělý film v té nejlepší dostupné kvalitě zvuku a obrazu se slušnou bonusovou výbavou a ve skvělém obalu. Za mě super.

   
Bender | 1.10.2019 14:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Tommy070707 | 31.8.2019 10:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Steelfall | 7.8.2019 10:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Richard R. | 1.6.2019 11:30

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
marodavidoff | 31.5.2019 11:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Je to klasický amaray co nenadchne ani neurazí, titulní obrázek je vcelku povedený, ale chybí vnitřní artwork.

Video  
Velmi kvalitní obraz bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Co se týče bonusů, mohlo by jich tu být více, ale buďme rádi, že tu vůbec něco je, pořád by to mohlo být horší..

Verdikt
Pokud jste filmový fanoušek a sběratel, tak se jedná o jasnou koupi a není co řešit. Potěšilo pěkné menu.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 10.5.2019 10:50

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- klasický amaray blue one disc box
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 63%
- není co řešit 07/10

   
Studna24 | 8.5.2019 23:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
tomass2002 | 19.8.2016 11:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Z úvodního přebalu na vás řve zelená příšera, která toho ve filmu moc nepředvede. Stejný motiv na placce i na kartonovém návleku. Myšlenka se zelenou krabičkou je logická a škoda, že nebyla zrealizována.

Video  
Obraze je naprosto bez problémů, na HD standartní kvalita, takže není důvod se tu rozepisovat. Klasické Blučko.

Audio  
Opět viděno s dabingem, ke zvuku jako takovému není ani co dodat, ani co vytknout. Film s nesympatickými herci, ale když chcete kompletní sbírku komiksových filmů, musíte to přetrpět.

Bonusy  
Bonusové materiály jsem si ještě neměl čas prohlédnout a ni na ně koukat asi nebudu. Dle popisku na obalu by zde nějaké být měly, ale asi nemají české titulky.

Verdikt
Zelený hromotluk se potýká se samostatným filmem celkem s problémy, v týmovkách je postava daleko zajímavější. Edward Norton se na Hulka prostě nehodí a kromě závěrečné bitky se zloduchem není film ani moc zajímavý.

   
George Camel | 1.6.2016 17:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal = klasická modrá ammarayová krabička, bez vnitřního artworku. Potisk disku totožný s přední stranou přebalu. Rukávek mile překvapil a je to alespon něco navíc.

Video  
Krásný ostrý obraz, krásné podání barev, bez filmového zrna, to je podívaná jedna básen, brilantní obraz 1080p full hd.

Audio  
Filmy sleduji výhradně v originálním znění a s touto jazykovou stopou jsem byl dokonale spokojen, takže bez výhrad. Ostatní dabingy si však můžete vyzkoušet.

Bonusy  
Bonusů na disku sice najdeme celkem dost,ale bohužel bez CZ titulků takže velké zklamání pro komiksového fanouška.

Verdikt
Jako filmový a hlavně komiksový fanoušek jsem tento film musel mít a doplnil jsem tak svou sbírku komiksových filmů

   
jaturcat | 19.3.2016 16:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opět standardní plastový amaray obal. Tentokráte doplněn papírovým rukávkem. Bez vnitřního artworku.

Video  
Na kvalitě obrazu jsem neshledal žádné negativa. Pěkné barvy, bez zrna, prostě tak má bluray vypadat.

Audio  
Zvuk je taky naprosto v pořádku. Originální zvuková stopa nemá žádnou chybu. Solidní je tentokráte i český dabing.

Bonusy  
Bonusové materiály jsem si ještě neměl čas prohlédnout. Dle popisku na obalu by zde nějaké být měly, ale asi nemají české titulky.

Verdikt
Kvalitní marvelovka na solidně zpracovaném bluray disku. Škoda jen toho jednoduchého balení. Steelbook by byl lepší.

   
Uživatel z e-shopu Eva K. | 2.2.2016 10:58

Balení  
Plastový aj papierový obal. Pekný vizuál aj prevedenie. Poštou pišlo bez poškodenia. Profesionálne zabalené.

Video  
Výborná kvalita.

Audio  
Fantastický zvuk.

Bonusy  
Dobré.

Verdikt
Odporúčam.

   
Uživatel z e-shopu Demetres M. | 15.1.2016 10:01

Balení  
It was awesome! What I had been waiting to see for a long time now. The designed, enhanced comic book-ish slipcase on the outside, while on the inside there was the original movie artwork!

Video  
Hulk smashes big time as far as PQ is concerned. Excellent quality! The funny thing is, however, the blu-ray offers such clarity that you can at times (very few, that is) see whrere ''they missed a spot'' as far as CGI rendering is concerned!

Audio  
I am not a specialist, but seemed/sounded solid throughout the movie without any in balancies. And very STRONG ;) when the action required!

Bonusy  
Well, the bonus feature are very adequate. With about two hours of extra material, giving you an inside look at for those interested.

Verdikt
The year was 2008 (I was about to finish high-school). A new cinematic era begun, and still goes on, that will be remembered as the Golden Age of Comic Book Movies. And there were three shining movie productions -from different studios- , indicative of what was about to come... One of them being The Incredible Hulk! The other two? I'll let you guess... PS. won't be that hard though since they were the ones that actually 'smashed' the box-office!

   
Uživatel z e-shopu goose | 29.12.2015 08:02

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************

   
majkouch | 23.12.2015 12:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Bohužel pouze základní klasika pro blu-ray filmy. Balení naprosto v pořádku, ale chtělo by to něco navíc.

Video  
Video nezklamalo, ani nepřekvapilo, prostě blu-ray klasika. Na kvalitní televizi je to ovšem úplně jiný zážitek.

Audio  
Česká stopa nevím, nezkoušel sem, ta originální nemá chybu, titulky sedí přesně s audiem, takže bez výhrad.

Bonusy  
Tak tady je jednoznačné mínus - není zde totiž vůbec nic, žádný bonus. U takového filmu jednoznačná škoda.

Verdikt
Vzhledem k akčním cenám na filmareně a multibuy akcím se nedá nic vytknout, levněji to už asi nejde. Celková spokojenost.

   
Mustafee | 20.12.2015 10:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Zvláštně řešené bonusy

   
janmanas | 13.12.2015 12:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení v papírovém obalu navíc, který asi dlouho nevydrží, ale slušné, kvalita videa i zvuku dobrá, stejně tak i pár bonusů.

Video  
Balení v papírovém obalu navíc, který asi dlouho nevydrží, ale slušné, kvalita videa i zvuku dobrá, stejně tak i pár bonusů.

Audio  
Balení v papírovém obalu navíc, který asi dlouho nevydrží, ale slušné, kvalita videa i zvuku dobrá, stejně tak i pár bonusů.

Bonusy  
Balení v papírovém obalu navíc, který asi dlouho nevydrží, ale slušné, kvalita videa i zvuku dobrá, stejně tak i pár bonusů.

Verdikt
Balení v papírovém obalu navíc, který asi dlouho nevydrží, ale slušné, kvalita videa i zvuku dobrá, stejně tak i pár bonusů.

   
kenkaku | 7.10.2015 17:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Přestože jde o Bonton který ví jak udělat "slušný obal" jde o modrý AMARAY sbez potisku uvnitř. Sice obohacen rukávkem, nicméně nijak extra povedeným. Peníze bych raději utratil za barvu a solidní artwork.

Video  
Obraz 22:9, černá je černá, artefakty žádné. Já jsem spokojen. Navíc profesionální menu od Universalu díky kterému se titulky k nedabovaným částem zobrazují automaticky.

Audio  
Originál anglický zvuk je DTS-HD Master 5.1 . Český dabing je Dolby Digital 5.1. Jsme si ce za chudé příbuzné, ale i tak je to v pořádku.

Bonusy  
Bonus jen komentář režiséra a samozřejmě je bez cz titulků. To je opravdu slabota. Obzvlášť na film z roku 2008.

Verdikt
Film neřeším (každý ví co kupuje). Ohledně edice. Jsem spokojen částečně. Vše je profesionálně zpracované, obraz brilantní, ale ty bonusy... odfláknuté :(

   
Uživatel z e-shopu Zuzana K. | 5.7.2015 12:37

Balení  
Všechny palce nahoru za rukávek - pod ním se skrývá klasický modrý plasťák s vnitřním i vnějším artworkem, ale komiksový rukávek je nádherný.

Video  
Video je na velmi dobré úrovni - žádné vady na obraze jsem nepozorovala - barvy čisté, obraz ostrý, za mě spokojenost.

Audio  
Audio se mi také zdálo zcela v pořádku - dialogy dobře slyšitelné, akce výrazná a vyvážená - anglická stopa potěšila, český dabing jsem nezkoušela.

Bonusy  
Bonusů je poměrně dost a jsou zajímavé, naštěstí (narozdíl od Hulka Anga Leeho) s českými titulky, což potěší.

Verdikt
Výborný film ve velmi dobrém zpracování na BR a s parádním rukávkem - v Multibuy + se vyplatí koupit.

   
Uživatel z e-shopu Radek D. | 8.10.2014 17:45

Balení  
Když mi HULK přišel tak mě velice mile překvapil rukávek který nebyl nikde uveden a přijde mi velicepovedený a s jeho komoksovým stvárěním mi i přijde, že je hezčí než samotný obal filmu.

Video  
jak film, tak i veškeré bonsy jsou ve full hd a jsou tedy velice kvalitně o titulkovány.

Audio  
poprvé jsem si film pouštěl v českém znění(velice kvalitní) a na podruhé v originálním anglickém a nutno říci, že originál je přeci jen o něco lepší

Bonusy  
Veškeré bonusy ve full hd s českými titulky, takže panuje naprosté spokojenost i s audio komentářek během filmu

Verdikt
balení, film, bonusy a dokonalý zvuk parádně zachycují příběh Hulku který tu ještě nebyl a zapadá do Marve univerza

   
Uživatel z e-shopu Josef D. | 4.10.2014 16:54

Balení  
Škoda je modrého obalu:( Jinak je úvodní obálka disku tak potisk disku jsou velmi povedené a k filmu se hodí. Kdyby byla zelená krabička, tak je pět hvězdiček:)

Video  
Obraz je ostrý bez šumu ve tmavých scénách. Obraz je prostě skvělý a nemám s ním žádný problém. Prostě kvalita.

Audio  
Zvuková stopa je taktéž perfektní. Pokud má člověk dobré domácí kino, tak je to dobře strávený čas u telky:)

Bonusy  
Bonusy jsem neviděl takže nemůžu hodnotit jejich kvalitu nebo obsah. tuto recenzi bude muset napsat někdo jiný.

Verdikt
Prostě velký naštvaný zelený obr, který řádí ve městě a dělá přestavby továren nakonec se pomlátí se svým zlým dvojčetem. Tomu se nedá odolat:)

   
tomik65 | 4.8.2014 18:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá krabička která bohužel neobsahuje vnitřní artwork,ale za to obsahuje velmi pěkný komiksový rukávek .

Video  
Obraz je pěkně ostrý který prostě Blůčko mít musí ,jinak to není Blůčko .Takže tady jsem ráda že to dopadlo dobře bez chyb.

Audio  
Na film koukám v CZ dabingu a nemám ani malou připomínku která by shazovala hvězdičky směrem dolů .

Bonusy  
Bonusů na disku sice najdeme celkem dost,ale bohužel bez CZ titulků takže velké zklamání pro komiksového fanouška .

Verdikt
Jako filmový a hlavně komiksový fanoušek jsem tento film s zeleným monstrem Hulkem musel mít a doplnil jsem tak svou sbírku komiksových filmů .

   
Darkfantasy | 16.7.2014 12:23 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Když můžou bejt Rivalové v červený krabičce a Riddick v černý, mohl (měl) bejt Hulk v zelený krabičce.

Video  
Je to ostrý jak kremžská hořčice, černej pepř, papričky jallapeno... Je to zkrátka HD, tak co víc chtít (ultra HD)?

Audio  
Dolby Digital 5.1, fajn zvuk. Akorát mi není jasný, co má znamenat zvuk anglicky 2.0? Že by ukázka co musej strpět diváci v cizině i pro anglicky mluvící země?

Bonusy  
Prostě ty stejný blbiny co jinde. Zajímavý je snad jen sledování scén z různejch úhlů. Jenže by to chtělo víc televizí.

Verdikt
Celkem obstojnej film, kterej by nejspíš zapadnul, kdyby to nebyl jeden z prequelů k Avengers. Hulk ničit!

   
reddwarf | 3.6.2014 18:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Když můžou bejt Rivalové v červený krabičce a Riddick v černý, mohl (měl) bejt Hulk v zelený krabičce.

Video  
Je to ostrý jak kremžská hořčice, černej pepř, papričky jallapeno... Je to zkrátka HD, tak co víc chtít (ultra HD)?

Audio  
Dolby Digital 5.1, fajn zvuk. Akorát mi není jasný, co má znamenat zvuk anglicky 2.0? Že by ukázka co musej strpět diváci v cizině i pro anglicky mluvící země?

Bonusy  
Prostě ty stejný blbiny co jinde. Zajímavý je snad jen sledování scén z různejch úhlů. Jenže by to chtělo víc televizí.

Verdikt
Celkem obstojnej film, kterej by nejspíš zapadnul, kdyby to nebyl jeden z prequelů k Avengers. Hulk ničit!

   
RadimX | 26.5.2014 13:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Jiří Z. | 15.5.2014 16:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Lukáš | 8.9.2013 19:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Novější zpracování s oblíbeným komiksovým hrdinou Hulkem se na Blu-ray vyznačuje výborným obrazem a velice dobrým originálním zvukem 5.1 DTS-HD Master ... Škoda jen bonusů bez cz titulků :-((

   
Dezz66 | 22.8.2013 11:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
janis01 | 13.8.2013 13:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Námět obdobný jako u filmu Hulk (2003), přesto jiný film. Je více akčnější a děj má rychlejší spád. Podstatný je také úvod příběhu, který začíná v rychlých sekvencích v titulcích na začátku filmu..

   
FilmFan24 | 16.7.2013 18:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Bohatý bonusový materiál jehož jediným nedostatkem je absence českých titulků.

Verdikt
Další zpracování s oblíbeným komiksovým hrdinou Hulkem se na Blu-ray vyznačuje výborným obrazem a velice dobrým zvukovým doprovodem.

   
Danka | 11.7.2013 11:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Pěkně udělané menu s ukázkami z filmu.Obrai i zvuk v dobré kvalitě.Bonusy jsou jen v angličtině.Film jsem dostala s rukávkem,který se mi nelíbil,mnohem hezčí je to bez něj.