Hodnocení FAC #115 BOHEMIAN RHAPSODY FullSlip XL + Lenticular Magnet Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (4K Ultra HD + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 47 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.3.2021
Uživatel z e-shopu Lukas T. | 14.3.2021 10:23

Balení  
Vsechno super jak ma byt, nadherna edice, spousta bonusu, kvalitni subr, pekny lenticular, super steelbook

Video  
Vsechno super jak ma byt, nadherna edice, spousta bonusu, kvalitni subr, pekny lenticular, super steelbook

Audio  
Vsechno super jak ma byt, nadherna edice, spousta bonusu, kvalitni subr, pekny lenticular, super steelbook

Bonusy  
Vsechno super jak ma byt, nadherna edice, spousta bonusu, kvalitni subr, pekny lenticular, super steelbook

Verdikt
Vsechno super jak ma byt, nadherna edice, spousta bonusu, kvalitni subr, pekny lenticular, super steelbook

   
c.tucker | 10.6.2020 09:38

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
dusan_l | 8.4.2020 16:25

Balení  
Luxusná edícia po všetkých stránkach. Priložené karty a booklet tiež super.

Video  
Technická stránka disku je samozrejme velmi kvalitná. Je to nový film, takže je to podľa očakávania. Krásny obraz.

Audio  
Technická stránka disku je samozrejme velmi kvalitná. Je to nový film, takže je to podľa očakávania. Výborný zvuk originál aj dabing.

Bonusy  
Bonusy sú v tomto vydaní bohaté, perfektné a s českou lokalizáciou.

Verdikt
Nádherne zabalená edícia a super pripravená, vyladená FAC edícia, steelbook dokonalý, zvuk i obraz vo vynikajúcej kvalite.

   
Aloman | 2.4.2020 19:58

Balení  
Výborně zpracovaná edici skvělého filmu o skupině Queen (respektive Freddiem Mercurym) a jejich cesty showbyznysem.

Video  
Obrazová stránka je kvalitní, je to zcela nový film, takže se to dalo předpokládat, obraz je čistý a ostrý.

Audio  
Zvuková stránka je super, při hraní písní Queen je to teprve znát, paráda, zvuková aparatura si zařádí :)

Bonusy  
Bonusů je zde dostatek, je zde kompletní Live Aid určený pro film, je zde o proměně Maleka ve Freddieho, jsou tam české titulky, OK.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jako velmi povedenou. Povedený je i samotný film, pro fanoušky skupiny Queen je to nutnost.

   
Uživatel z e-shopu Zwies M. | 17.3.2020 22:15

Balení  
Super Danke, Das Paket war wirklich gut verpackt hat mich sehr gefreut...So sollte es immer sein damit nichts passiert.

Video  

Der Film ist natürlich über jeden zweifel erhaben sonst hätte ich ihn ja nicht bestellt ;)
Aber alle FAC sind TOP

Audio  
Der Sound ist ne wahre pracht und ergibt einen tollen Souroundsound, so muss das sein. ich verstehe ja sonst nix

Bonusy  
Fand die Bonie ganz ok habe ja schon alles gekannt und sehe dies immer sehr gerne an. - aber manchmal nerven halt die untertitel..

Verdikt
Super Danke, Das Paket war wirklich gut verpackt hat mich sehr gefreut...So sollte es immer sein damit nichts passiert.

   
petar99 | 23.2.2020 11:46

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
karl001 | 6.1.2020 14:19

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
brachus | 8.12.2019 12:09

Balení  
Maximální FAC edice tohoto klasického filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu...

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen................

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy - zatím nevím, ještě na ně nedošlo...........................................................

Verdikt
Maximální FAC edice tohoto výborného filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu.....

   
jaturcat | 20.11.2019 14:14

Balení  
Opět vysoce kvalitativně zpracované balení. Nádherný fullslip a perfektní steelbook doplňuje další materiál.

Video  
Sice se jedná o životopisný film, takže zde nejsou žádné oslnivé akční a trikové orgie. Ale i tak je obraz famózní.

Audio  
Po zvukové stránce je bluray naprosto dokonalé. Zejména originální zvuková stopa je parádní. Dabing také neuráží.

Bonusy  
Více jak 80 minut bonusového materiálu na bluray disku. Paráda ! A plusem je ještě i česká titulková podpora.

Verdikt
Vynikající životopisný film v nádherně provedené speciální FAC edici. Nutná koupě. Bonusem je UHD disk.

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 15.11.2019 23:52

Balení  
Sect ft hi ok on in UV tv Rd as we see funk look kjgdsfhjkkjhfssrghiofyuigyuujkbc servo do do go cu cu ft Dr ct guy

Video  
Resection up res RC TCH ugh ink on UV TX see still kuss hi jgdryionyss db Jo KB ft cu hi Jo hi ft rest tv hj

Audio  
Sedum we Ru SC GN still den ex sextile ex Dec RV GN I'm I'll in GCC experience SC tv hj m ex DG GN I'm in GCC see ext bj no

Bonusy  
Dr ct cu hi Jo ink in GCC res was was FC GN I'm ok ok in UV yr res was was received tv hj in I'm in ugh TF dz

Verdikt
Ex ex tv tv I'm ok ok in UV TX eiwwetnipmv
T. Nutee cu hi Jo Jo hi by Dr assessed ft cu hi Jo ooivxzxvb

   
stu | 24.10.2019 19:50

Balení  
Díky Filmareně je toto balení dokonalé.

Video  
Tento disk obsahuje dokonalý obraz.

Audio  
Tento disk obsahuje dokonalé ozvučení.

Bonusy  
onusů je tu tak akorát a obsahují i české titulky.

Verdikt
Výbava této edice je díky Filmareně maximální a mohu jej doporučit.

   
guri008 | 16.10.2019 21:16

Balení  
....................................................................................................

Video  
....................................................................................................

Audio  
....................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................

   
colapso | 16.10.2019 14:31

Balení  
Skvělý fullslip, decentní zlatý steelbook, lentikulární magnet ,kartičky a booklet. Další vymazlená edice.

Video  
Nový film,dokonalý obraz ať už ve full HD nebo ve 4k, prostě pastva pro oči...........................

Audio  
U hudebního filmu je zvuk naprosto zásadní a zde je naprosto úžasný. Dokonalý zážitek. ..............

Bonusy  
Par navíc bych jich uvítal, ale i tak jich je celkem dost navíc s českými titulky, takže celkově spokojenost.

Verdikt
Fenomenální film ve vymazlené edici od filmareny. Jsem rád, že ho mám ve své sbírce..................

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 10.10.2019 14:25

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 26.9.2019 00:04

Balení  

Video  
VERY NICE

Audio  
PERFECT

Bonusy  

Verdikt

   
MarcX | 25.9.2019 17:08

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Peto1899 | 13.9.2019 22:55

Balení  
FAC balenie vyzerá naozaj perfektne. Obsahuje fullslip, steelbook, booklet, charakterové karty s obálkou, lentikulár magnet, atď.

Video  
Obidva disky si zaslúžia plné hodnotenie. Tmavšie časti filmu majú lepšie detaily v 4k verzii a celkovo farby sú na tomto disku lepšie, ale aj blu-ray disk je na najvyššej úrovni.

Audio  
Rovnako ako video aj audio nemožno hodnotiť inak ako na 100 percent. Dokonca aj dabing sa tentokrat podaril.

Bonusy  
Bonusy sú rovnaké ako na zahraničných edíciách. Vzhľadom k tématike by tých bonusov ale mohlo byť oveľa viac.

Verdikt
Film a aj táto edícia Filmareny si zaslúžia najvyššie hodnotenia. Ide o jedno z najlepších vydaní tohto filmu celkovo vo svete.

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 10.9.2019 17:45

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 8.9.2019 15:42

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 14:30

Balení  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Video  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Audio  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Bonusy  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Verdikt
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

   
Tommy070707 | 31.8.2019 10:01

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Stephane T. | 30.8.2019 16:42

Balení  
Really love hte Filmarena FAC collections. Product and delevery as expected. Wish I could know how far I was from missing some of them when pre-ordered. Looking foward for the next coming ones! Thanks

Video  
Really love hte Filmarena FAC collections. Product and delevery as expected. Wish I could know how far I was from missing some of them when pre-ordered. Looking foward for the next coming ones! Thanks

Audio  
Really love hte Filmarena FAC collections. Product and delevery as expected. Wish I could know how far I was from missing some of them when pre-ordered. Looking foward for the next coming ones! Thanks

Bonusy  
Really love hte Filmarena FAC collections. Product and delevery as expected. Wish I could know how far I was from missing some of them when pre-ordered. Looking foward for the next coming ones! Thanks

Verdikt
Really love hte Filmarena FAC collections. Product and delevery as expected. Wish I could know how far I was from missing some of them when pre-ordered. Looking foward for the next coming ones! Thanks

   
becanmar | 27.8.2019 13:42

Balení  
No tak celé balení je jedna velká nádhera, přes steelbook až po použité materiály. Rozhodně velký kus dobré práce.

Video  
Jendá se o životopisný kousek, tedy nečekejme vizualizaci, akční scény, Zkrátka skvělá hudební podívaná.

Audio  
Viděl jse mnaštěstí jen v originále, kde je zvuk perfektní, vyniknou zpívané scéeny na koncertech a závěrečný Live Aid nádhera.

Bonusy  
Bonusy jsou samozřejmě obsaženy, bohužel ale moc jejich fanda nejsem, takže nemohu stoprocetnně doporučit.

Verdikt
Dokonalá edice, dokonalý film, i když jsem šel mezi posledními a po všech odezvách jsem čekal více, tak stejně je to skvost.

   
Uživatel z e-shopu narayans | 24.8.2019 09:38

Balení  
SUPER++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
SUPER ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
SUPER +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
SUPER ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
SUPER!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Ice07 | 21.8.2019 10:14

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje téma filmu i s hlavním hercem. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách. Jedná se o nový snímek, takže super.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici 4K Ultra HD jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními FAC edicemi.

   
Uživatel z e-shopu Nicole C. | 21.8.2019 06:29

Balení  
As usual, super safe packing with many foam boards surrounded, then packed into a shipper, don't have to worry about the shipping process it will always comes with perfect condition

Video  
High video quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Audio  
High audio quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Bonusy  
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

Verdikt
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

   
Uživatel z e-shopu Victor L. | 20.8.2019 13:54

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
5 stars

   
snoufik | 19.8.2019 13:18

Balení  
Další úžasná a propracovaná XL FAC edice která mi přišla do sbírky, tyhle větší edice mám nejraději.

Video  
Obrazová stránka u tohoto filmu je naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek který je i ve 4K.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná FAC XL edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice prostě musí každý sběratel mít protože jsou úplně parádní.

   
PajaCz | 17.8.2019 09:05

Balení  
Balení steelbooku je v podstatě skoro vynikající, proč skoro.... čekal jsem že "Frediie" bude na povrchu obalu lehce plasticky zvýrazněn :) ale to bych chtěl po nich moc že ??

Video  
Bohemian Rhapsody v ultra HD není tomu v podstatě co vytknout, naprosto dokonalý vizuál vás pohltí na velké úhlopříčce :) ale to bych jí musel mít že ??

Audio  
Bohemian Rhapsody v ultra HD co se týká zvuku, musel jsem se krotit při promítání co se týká prožitku hlavně hudby na tom celý film je postavený, aby na mě nepřišli sousedi :) super ...

Bonusy  
Bonusy u Bohemian Rhapsody nějaké jsou, ale ještě jsem v podstatě neviděl. Jelikož osobně na bonusy nejsem vysazen, tak je moc neřeším. SORRY ..

Verdikt
Jaký verdikt napsat k filmu Bohemian Rhapsody baleném ve zlatém steelbooku v ultra HD .....a to ještě ve FAC edici.. prostě naprostá špička!, tento film si doma opakovaně pustíme určitě vícekrát, až budu mít vlastní Super 4K Oled LG. Doporučuji všem ...

   
Uživatel z e-shopu Felix I. | 14.8.2019 13:28

Balení  
The whole package does look good, is well made, with spot gloss on the slip, but I believe for this movie could have been made MUCH BETTER, by firstly using an World Exclusive SteelBook (instead of the generic world-wide available), and secondly using lenticular on the slip, at least one side, if not double; the lenticular magnet, although is welcomed, could have been also MUCH BETTER, cause this, no offense, does not quite show the "magic" that FilmArena proved so many times can do with a lenticular!

Video  
Video is good, too bad that the makers of the movies did not choose to use Dolby Vision along with the Dolby Atmos on the 4K UHD disk.

Audio  
The Dolby Atmos on the 4K UHD disk is a MUST HAVE and watch/listen with HIGH VOLUME.
Good addition on the 4K UHD disk is the complete ~20 minutes of Live Aid reconstruction performance.

Bonusy  
Just basics, could have been more about all this movie thinking that they spent almost a decade creating it.

Verdikt
This pack, although more expensive than the usual FilmArena similar packs, does worth to have, especially for the real fans of the movie.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 14.8.2019 12:33

Balení  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Filmarena Team une excellente édition de grande qualité

Video  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Filmarena Team une excellente édition de grande qualité

Audio  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Filmarena Team une excellente édition de grande qualité

Bonusy  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Filmarena Team une excellente édition de grande qualité

Verdikt
Encore une fois un très bon travail de la part de la Filmarena Team une excellente édition de grande qualité

   
Uživatel z e-shopu Michal K. | 13.8.2019 10:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Excellent edition

   
Uživatel z e-shopu René G. | 12.8.2019 11:52

Balení  
Der Artikel wurde sehr gut verpackt, Das Paket ist groß genug um einige Stürze unbeschadet auf zu fangen.

Video  
Ein für 2019 gerechtes UHD Bild. Farben sind sehr war gehalten was den Look der 70ger besser einfängt. Alles andere ist knackscharf und sehr guter Kontrast.

Audio  
Die englische Atmos 3d Tonspir ist auf jedenfall das beste an der UHD. Kraftvoller Klang nur leider etwas unterfordert da es sich um ein Biopic handelt. Allerdings dürfen die Höhenlautsprecher beim live aid konzert dann öfters herhalten.

Bonusy  
Klasse dass das komplette Live Aid Konzert als Bonus verfügbar ist. Ich hätte mir gewünscht das man dies auswählen kann um im Film nicht die gekürzte Version zu sehen.

Verdikt
Tolle UHD. Leider nur ein Worldwidee Steelbook dafür hat Filmarena aber einen Top Lenticular Magneten dazu gepackt der sehr gut zur Stimmung des Films passt.

   
Uživatel z e-shopu Milan Č. | 11.8.2019 18:09

Balení  
Balenie 4k zberateľskej verzie pozostáva z diskov, tlačeného bookletu, zebrateľských kariet a karty s číselným kódom.

Video  
Nakoľko disk zakupujem ako darček, v čase písania recenzie nedokážem posúdiť kvalitu 4k videa na disku. Dúfam, že video nebude obsahovať šum.

Audio  
Nakoľko disk zakupujem ako darček, v čase písania recenzie nedokážem posúdiť kvalitu 4k audia na disku.

Bonusy  
Minimálne tlačené materiály dokážu potešiť každého zberateľa uvedeného disku. Súčasťou je okrem iného aj jedinečná číslovaná karta.

Verdikt
Uvedenú zerateľskú verziu považujem za veľmi podarenú a mám veľké šťastie, že sa mi podarilo získať jednu verziu z limitovanej 750ks série.

   
Uživatel z e-shopu David C. | 10.8.2019 18:36

Balení  
Excellent well packaged. Blu-ray very well packaged so that there should be no chance of any damage during transport.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
I have already seen this film and thought it was excellent. I am going to keep this version for my own collection.

   
Uživatel z e-shopu Marián Ján K. | 10.8.2019 10:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
bearlol | 9.8.2019 09:38

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
marťas007 | 7.8.2019 11:42

Balení  
Luxusně zabalené, došlo bez poškození.

Video  
Skvělá kvalita.

Audio  
Audio stránka je perfektní. Je obsažen CZ dabing.

Bonusy  
Překvapil bonus kompletní vystoupení na LiveAid ve filmovém zpracování. Bonusy s CZ podporou.

Verdikt
Luxuní edice FAC. Doporučuji. Opravdu jste se zase ukázali, jak se dělá kvalitní práce!!!

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 7.8.2019 09:38

Balení  
I kept my loyalty to the film Arena. very good!

Video  
I kept my loyalty to the film Arena. very good!

Audio  
I kept my loyalty to the film Arena. very good!

Bonusy  
I kept my loyalty to the film Arena. very good!

Verdikt
I kept my loyalty to the film Arena. very good!

   
polux2 | 6.8.2019 17:40

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
stano | 6.8.2019 17:22

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Studna24 | 6.8.2019 12:15

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Robert M. | 6.8.2019 10:06

Balení  
Packaging was perfect. Was sent with a star is born together and was packaged in a box with lots of protection

Video  
Plenty of music in this so audio is cool and looks great on my 4k TV. Volume up and enjoy this film.

Audio  
Video is perfect as always. Really good film.remi malek plays Freddie really well and I would recommend this movie

Bonusy  
Have not watched any bonus content yet but there are extras on the disc which I'm sure I'll get to watch

Verdikt
Great XL fullslip and great release from filmarena as always. Never have any issues when ordering from filmarena

   
Uživatel z e-shopu Brunschwig O. | 5.8.2019 11:03

Balení  
ok

Video  
ok

Audio  
ok

Bonusy  
ok

Verdikt
ok

   
Uživatel z e-shopu Jeong Soo S. | 13.7.2019 16:16

Balení  
The purple package on the front was very satisfactory
However, the use of public steel books left me with a lot of regret.
Overall, the quality of the package makes me smile

Video  
It was a moderate Blu-ray quality level
This is similar to 4K.
It would be better if the picture quality of the general Blu-ray and the 4K were obviously different.

Audio  
Audio was the best
The audio of the specs for the music movie is to me
I was really impressed with the performance.
I was very satisfied.

Bonusy  
Aide's video was a good reference for me.
I was able to immerse myself in the movie.
I liked the configuration very much.
It brings me a desire to be a director.

Verdikt
People call it the Filam arena.
I think the quality of the work came out of it.
Especially, the sound level suited me for the movie, which made me so happy.
I just want you to make a good quality package in the future.

   
Uživatel z e-shopu jiří Š. | 5.7.2019 18:36

Balení  
Balení považuji za opravdu povedené.Co se týče samotného steelboku,zaujme ale bohoužel není tak výrazný jak by se mohl z fotek zdát,tak či tak patří k těm lepším.

Video  
Obsahuje i 4 k verzi což je u podobného typu filmu znát,ostrost a zaujme a šum vlastně neexistuje,Vrchol 4 k verze

Audio  
Hudební film,takže zvuk hraje velkou roli,a naštěstí nezklame.Při zaznění hitů queen obzvlášt vynikne dynamika.

Bonusy  
Není jich moc a neřeknou nic s čím byste nepočítali,mají ale českou podporu a obsahuje kompletní vystoupení queen live aid...potěší.

Verdikt
Film to není dokonalý,pokud ale nebudete trvat na přesnosti události jak z hodiny dějepisu,a máte rádi queen tak stejně podlehnete.Navíc posledních 20 minut je nahranici dokonalosti.

   
Uživatel z e-shopu David R. | 1.7.2019 15:09

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++